kraam

Oud en Nieuw

Bekijk hier de oud/nieuw folder

Oliebollen:

Traditioneel recept met of zonder rozijnen en appel en in de frituur gebakken.

Appelbeignets:

Appelschijven met kaneelspijs tussen 2 plakken bladerdeeg en in de frituur gebakken en rijkelijk bestrooid met poedersuiker.

Appelflappen:

Blokjes appel, rozijnen en kaneelsuiker tussen 2 plakken bladerdeeg en in de frituur gebakken en bestrooid met kaneelsuiker.

Appelbollen:

Hele appel met kaneel en bruine suiker in bladerdeeg in de oven gebakken.

Sneeuwballen:

Soezenbeslag met rozijnen in de frituur gebakken. Hierna rijkelijk gevuld met slagroom en bestrooid met poedersuiker.

Kersenflap:

Gebonden kersen naar eigen recept tussen 2 plakken bladerdeeg en in de frituur gebakken. Hetzelfde geld voor de bananenflap ananasflap en de boerenjongensflap.

Appelkanjers:

Gehakte appels, abrikozen, rozijnen en kaneelsuiker in 2 ronde plakken bladerdeeg. Voor het bakken bestrooid met geschaafde amandelen en suiker. In de oven gebakken.

Berlinerbollen

Rijke oliebol gevuld met Zwitserse room met vruchtenjam middenin